rowinpt_logo

http://rowinpt.com/ bekijken is de eerste stap van het veranderen van je lichaam

http://rowinpt.com/ is de besterowinpt.com/

Ben je op zoek naar een personal trainer bij jou in de buurt? Dan kan ik je vertellen dat Rowin PT een goede kandidaat is voor jou! Rowin PT is een personal trainer die je motiveert en inspireert. Rowin PT heeft een zaaltje in Arnhem. Jij zal beslist jouw gewenste doel kunnen halen op sportgebied dankzij de uitstekende begeleiding en motivatie die je hier kunt verwachten. Er wordt getraind in de sportschool maar mogelijk ook in de buitenlucht. Tevens zal je tussentijds worden getest aan de hand van jouw prestaties en jouw doelstelling.
In een vrijblijvend gesprek kun jij je doelen en wensen vertellen. Rowin PT gaat daar dan optimaal op inspelen. Hij maakt een voedingsschema en een sportschema.
Zie meer informatie over Rowin PT op de site http://rowinpt.com/ .

Mijn ervaring

Mijn doel was dat ik 15 kg ging afvallen in een half jaar tijd. 2.5 kg de maand.
Ik ben gaan zoeken naar een personal trainer en ik kwam terecht door goede verhalen bij Rowin PT. Deze jongen heeft met mij tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gevraagd naar mijn wensen en behoeften. Op basis van mijn wensen en behoeften is hij een sportschema en een voedingsschema gaan maken. Hij heeft me uitstekend geholpen en mede dankzij hem ben ik meer dan mijn gewenste kilo’s afgevallen.
Ik adviseer andere mensen die ook willen afvallen om Rowin PT te benaderen, want hij en zijn team helpen jou uitstekend!