Logo-Smart-Personal-Training

Personal coach Eindhoven helpt u graag!

De beste personal training vindt u bij personal coach Eindhovenpersonal coach eindhoven

Ik ben nu bijna een jaar geleden begonnen met sporten. Ik had een gewicht van bijna 160 kilogram, dit was natuurlijk niet gezond. Ik heb ook 2 kinderen, ik wilde dat ik weer leuke dingen kon doen met mijn kinderen. Met ze spelen, voetballen, tikkertje enz enz. Ik heb toen een abonnement op de sportschool genomen om een aantal kilo’s af te vallen. Helaas had ik niet de motivatie en de kennis om af te gaan vallen. Ik ging wel elke dag maar zodra ik ook maar een zweetdruppel voelde stopte ik er al mee omdat het te zwaar werd. Ik zag toen een flyer liggen van personal coach Eindhoven en heb besloten om die in te schakelen en mij te helpen af te vallen. Ik heb eerst op internet gekeken naar wie het was en wat de ervaringen van andere mensen was bij personal coach Eindhoven. Ik heb gebeld en 2 dagen later kwam hij langs voor een intake gesprek. Hij vroeg mij wat ik wilde bereiken, waarop ik antwoorden dat ik onder de 100 kilo wilde komen.

Het behaalde resultaat dankzij personal coach Eindhoven

Ik ben inmiddels iets meer als een half jaar onder de begeleiding van personal coach Eindhoven. Ik ben op dit moment 35 kilo afgevallen, de eerste weken was het heel zwaar maar zag ik wel meteen resultaat op de weegschaal. Ik weeg inmiddels 125 kilogram, onder de 100 ga in hoe dan ook halen. Ik ben personal coach Eindhoven heel dankbaar voor de goede begeleiding!