logo

Lekker sporten in Nijmegen

sporten NijmegenEen sportschool waar er genoeg apparaten voor iedereen zijn? Een sportschool een motiverende sfeer? Kies dan voor Sporten Nijmegen. In deze sportschool 100+ apparaten beschikbaar. Altijd genoeg dus! Voor de rest is de ruimte waarin gesport wordt ook erg ruim; 1000m2. Een ruimte waarin je niet allemaal op een kluitje zit en waarin je je goed kan concentreren op het sporten. Lukt het concentreren niet of ondervindt u andere problemen tijdens het sporten? Spreek dan even een zaalbegeleider aan, zij helpen je graag! Inschrijven voor Sporten Nijmegen kan op de site https://ultrasport.nl/. U wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld door een van de medewerkers van de sportschool.

Ervaring van een sporter van Sporten Nijmegen

Al vele jaren ben ik actief in de sportschool. Zo heb ik al bij vele sportscholen gesport en heb ik veel plezier in het sporten. Alleen had ik nog steeds niet de juiste sportschool gevonden. Totdat ik bij Sporten Nijmegen terecht kwam. Een mooie en ruime sportschool met veel aardige mensen. In de zaal, die 1000m2 is, zijn zeer behulpzame zaalbegeleiders aanwezig die graag iemand helpen. Zo krijg ik ook altijd de juiste hulp van hen. In de sportschool bevinden zich genoeg apparaten voor iedereen, wel meer dan 100! Je kunt dus altijd sporten in de sportschool Sporten Nijmegen en je zit niet op een kluitje. Genoeg apparaten, begeleiding en ruimte voor iedereen! Voor in de toekomst weet ik dan ook zeker dat ik bij Sporten Nijmegen blijf sporten.