Logo-LavaLingewaard

Lava Lingewaard voor jouw boekhouding

LavalingewaardAls ondernemer is het van belang om je administratie goed op orde te hebben. Tegenwoordig besteed ik dat uit bij Lava Lingewaard. Een geweldig bedrijf als je het mij vraagt! Dit bedrijf is zeer allround en kan altijd hetgeen bieden waar je naar opzoek bent. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan. Ik hoef maar te bellen of heb gelijk een passend advies of antwoord op mijn vraag. Deze manier van werken werkt perfect en zorgt ervoor dat ik tijd over heb voor overige zaken.

Arjan van Lava Lingewaard gaat erg professioneel met zijn klanten om. Zo komen zij met bedrijfsadvies, prognoses, begrotingen en een plan van aanpak. Vaak heeft een goede boekhouder een beter oog op de financiën van jouw bedrijf dan jij als ondernemer zelf. Het is daarom ontzettend belangrijk om een boekhouder te hebben die jou als bedrijf verder wilt helpen.

Echt een aanrader!

Inmiddels besteed ik mijn administratie een klein half jaar bij Lava Lingewaard uit. Keer op keer wordt is fantastisch geholpen en geniet ik van een uitstekende boekhouder die mij geen geld kost, maar juist geld oplevert. Mijn advies is daarom ook om dit bedrijf in te schakelen. Bekijk website voor meer informatie.