Klik hier voor de mooiste publieke bestrating

Steenhandel KanBent u op zoek naar mooie stenen? Dan bent u aan het juiste adres bij steenhandelkan.nl/. Zij hebben de mooiste en een zeer groot aanbod aan verschillende stenen, klik hier voor het assortiment. Door het ruime assortiment zult u altijd wel een steen vinden die aansluit op uw wensen.

Publieke bestrating bepaalt de sfeer, veiligheid en duurzaamheid

Straatstenen zijn sfeerbepalend voor uw woonomgeving en voor de veiligheid, De straat speelt tegenwoordig ook een rol als het gaat om waterbeheer. Zo zijn betonstraatstenen erg belangrijk. Met een ruime ervaring en een brede range straatstenen, tegels en banden helpt Steenhandel Kan u graag op weg bij het kiezen van het juiste product.

Momenteel werk ik bij de gemeente en aangezien zij besloten hebben om een deel van het dorp opnieuw te gaan bestraten moest ik een goede steen uitzoeken welke kwalitatief goed is maar ook veilig voor alle weggebruikers. Ze wilde het dorp een andere uitstraling geven en kozen daarom voor stenen. Ik ben vervolgens gaan zoeken op het internet naar verschillende steenhandelaren. Ik kwam al snel uit bij Steenhandel Kan en heb hier vervolgens contact opgenomen. Zij hebben mij goed en vakkundig geïnformeerd over de beste steen. Deze heb ik uiteindelijk ook genomen en de gemeente is zeer blij met het resultaat! Zij vinden de gekozen steen de beste steen die je kunt hebben voor een weg waar veel weggebruikers gebruik van maken. Het is veilig maar geeft ook een prachtige uitstraling aan de straat.