mijn.host

Op zoek naar hosting? Bezoek dan mijn.host

Als je graag kwalitatieve hosting wilt bestellen, dan is mijn.host de site voor jou! Top kwaliteit tegen een voordelige prijs!

mijn.host

Waarom mijn.host en niet een andere?

Wij bij mijn.host bieden kwalitatieve producten en service aan tegen een betaalbare prijs. Waar je normaal meer voor moet betalen, zit al bij ons pakket inbegrepen zonder de prijs hoger te maken! Setupkosten zijn ook niet aanwezig, tenzij het staat vermeld. Hierdoor kunnen wij een nog betere prijs aanbieden! Je betaald echt het geld dat staat vermeld en er zijn geen verborgen kosten. Dankzij onze snelle pagina laadtijden laadt jouw pagina 35% tot sneller! Dit is uiteraard iets belangrijks voor jouw website, want als een bezoeker op jouw site surft en het duurt lang met laden, kan de bezoeker de keuze maken om weg te klikken. Iedere seconde kost je 7% conversie. Je hebt ook altijd volledige controle over jouw diensten. Dit is allemaal te vinden bij de gratis inbegrepen control panel. Naast dit allemaal bieden wij jou ook professionele support aan. Snelle service van echte experts die meteen antwoorden op jouw vragen. Wij proberen in alle communicatie transparant te zijn. Heb je een vraag? Wij staan altijd voor jou klaar.

shared hosting

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Je kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar [email protected] of door onze site te bezoeken. Maandag t/m vrijdag zijn wij van 09:00 tot 18:00 geopend en zaterdag plus zondag van 10:00 tot 17:00