rondomwerk

Op zoek naar een re-integratiebureau? Neem dan een kijkje op https://www.rondomwerk.nl/

Mijn vader is sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen  bedrijf. Hij had een aantal werknemers in dienst genomen waar hij in de loop van de jaren een erg goede en hechte band mee had opgebouwd. Een van zijn werknemers gaf aan dat hij met minder plezier naar het werk ging. Het leek mijn vader en zijn werknemer daarom een goed idee om op zoek te gaan naar een re-integratiebureau. Nadat mijn vader een tijdje op het internet had gezocht kwam hij terech top https://www.rondomwerk.nl/.

https://www.rondomwerk.nl/

De website van Random Werk

De website van Random werk is erg goed en super overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Random Werk beschikt ook over een plaatsingspercentage van 73%. Persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid vindt Random Werk ook erg belangrijk. Dit sprak mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Zijn werknemer had ook en kijkje op de website van het bedrijf genomen en de informatie die op de website te vinden is sprak hem zelf ook erg aan.

Een aantal gesprekken met Random Werk

Tijdens het kennismakingsgesprek werd mijn vader en zijn werknemer erg vriendelijk te woord gestaan. Nadat mijn vader en zijn werknemer een aantal gesprekken met Random Werk hebben gehad kon het bedrijf al snel een andere baan vinden die zijn werknemer ook erg aansprak. Daarom is mijn vader en zijn werknemer erg tevreden over Random Werk. Ben jij ook op zoek naar een re-integratiebureau of naar een goede loopbaanbegeleiding? Neem dan een kijkje op https://www.rondomwerk.nl/.