Arturo

Montale Paris nu bij Arturo

Het Franse parfummerk Montale Paris wordt ook verkocht bij Arturo. De parfum is erg bekend en wordt veel gekocht. Parfum is meestal al wel duur, dus deze ook wel. Het komt uit Frankrijk. De parfum wordt overgevlogen naar Nederland en bij Arturo verkocht. Het is het enige parfummerk dat wordt verkocht bij Arturo. Montale Paris is ook op de website te bestellen.

montale paris

Raad ik dit bedrijf aan?

Ik raad u zeker aan om een keer langs te gaan bij de winkel. Of om een kijkje te nemen op de website en daar iets leuks halen. De klantenservice is top en de kwaliteit van de producten zijn uitermate top. De conclusie van dit bedrijf is zeer positief. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en de website werkt goed. De levertijd is kort en en terugsturen kan altijd. Ik kreeg erg snel mijn geld terug.

Te bereiken

U kunt altijd bellen en bijvoorbeeld vragen of we producten op voorraad hebben. U kunt bellen op nr. 024 76 76 067. Ook kunt u net zo goed binnen komen lopen in onze winkel en een kijkje komen nemen. Het is ook handiger om meteen de kleren in de winkel te passen, kan je meteen zien welke maat perfect is.