In de mooie stad Nijmegen wonen door de makelaar Nijmegen

De verkoop van een huis kan erg lastig en ingewikkeld zijn. Het is dan wel zo fijn als iemand met ervaring en verstand u hiermee kan helpen. Het is belangrijk dat u de juiste begeleiding krijgt en deze kan u zeker weten krijgen van de makelaar Nijmegen genaamd Heezen en Jansen Makelaardij.

makelaar Elst

Over de makelaar Nijmegen

De makelaar Nijmegen is opgericht in het jaar 2008 en hebben ondanks de crisis die zich op dat moment plaatsvond veel mensen kunnen begeleiden bij de verkoop en koop van een woning.

Over Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 176.162 inwoners en is qua inwonertal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland en daarnaast de tiende van Nederland. De stad ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. De zogenaamde Waalsprong ligt ten noorden van de rivier, een gebied waarin zich het dorp Lent en een geannexeerd deel van Oosterhout bevinden. Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen en is aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal.