Stromer st2

De Stromer st2 is een echte aanrader!

Onlangs was ik op zoek naar een goede en kwalitatieve fiets met een accu. Mijn vorige fiets was helaas kapot gegaan door een ongeluk en aangezien ik wel naar het werk moet fietsen, is het belangrijk dat ik snel een nieuwe fiets heb. Ik ben op het internet gaat kijken en kwam toen al snel uit bij de website van Dikkenberg Exclusief. Hier hebben ze de prachtige fiets genaamd de Stromer st2. De Stromer st2 is een zeer degelijke fiets met een zeer sterke accu. Daarnaast zijn deze fietsen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik was direct verliefd toen ik de Stromer st2 zag op de website.

Over de Stromer st2

De Stromer st2 is een perfecte match tussen de Stromer en de berijder. Deze fiets is uitgerust met een 800 watt CYNO drive motor en heeft een 40 Nm koppel. Door deze specificaties komt u zonder al te veel moeite iedere heuvel op. Daarnaast beschikt deze fiets ook over een zeer kwalitatieve verlichting. Hierdoor wordt u door iedere andere weggebruiker gezien. Bent u benieuwd of deze fiets iets voor u is? Bekijk dan snel  de website en lees alle informatie hierover of ga langs in de winkel.